Uitjes Kinderfeestjes

Feestje 1

  • Onbeperkt ranja inclusief beker, die je mag houden
  • Gebruik van dartbord en tafelvoetbal
  • Friet met een kroket of frikadel en saus
  • Sporten in de sporthal halve zaal

Feestje 2

  • Onbeperkt ranja inclusief beker, die je mag houden
  • Gebruik van dartbord en tafelvoetbal
  • Onbeperkt pannenkoeken eten
  • Sporten in de sporthal halve zaal

Informatie of direct bestellen?

Andre: 06 2235 7075 | Reinoud: 06 3055 7783 | info@kontento.eu


Onvergetelijk dagje uit
Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

Onbeperkt vermaak

De mogelijkheden zijn echt onbeperkt, want wie had er al gedacht aan een ontspannen momentje koeknuffelen of een zenuwslopende, op locatie op te bouwen escaperoom? Uw onvergetelijke dagje uit is onze uitdaging, die wij op basis van een vooraf overeengekomen prijs maar wat graag aangaan. Informeer gerust naar alle overige mogelijkheden.

CATERING

UITJES

EVENEMENTEN

ZAKELIJKE MARKT

CATERING

Iets te vieren in kleine kring of met een groot gezelschap, maar zelf geen zin in de boodschappen? Kies dan voor de catering van Kontento.eu. Naast de mooie schalen vol borrelhapjes en voldoende drankjes staan wij ook garant voor een ontbijt, lunch of diner op maat. Of wat dacht u van onze culinaire amuses of high tea, buffetten en BBQ arrangementen?  

UITJES

Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel, kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van koeknuffelen? Een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

EVENEMENTEN

Ook op eigen initiatief creëert Kontento.eu in samenwerking met lokale ondernemers spetterende evenementen als de Foute Party Hasselt en het Rabo Indoor Speelparadijs in Sporthal De Prinsenhof te Hasselt. Daarnaast is Kontento.eu al enkele jaren medeverantwoordelijk voor de exploitatie van de feesttent tijdens het jaarlijkse Euifeest in hetzelfde Hasselt.

ZAKELIJKE MARKT

Voor een zakelijke vergadering of bijeenkomst met smaak, vertrouwen bedrijven op de meerwaarde van Kontento.eu. Op uw aangeven leveren wij een vergaderlunch, bedrijfsborrel of zakendiner. Heel praktisch bij u op de werkvloer of op een willekeurige locatie. Onze culinaire catering biedt kwalitatieve variatie, wat herhaalde samenwerking niet in de weg staat.