KONTENTO.eu: uw tevredenheid, ons doel

Kontento betekent in het Esperanto letterlijk tevredenheid. En laat uw tevredenheid nou net ons doel zijn. Als geen ander weet André Koudijs, organisator in hart en nieren, ieder feest en evenement tot een groot succes te maken. De smaak ligt vooral in handen van Reinoud Binnendijk, onze chef die met zijn creativiteit de meest verrassende gerechten creëert.

Gastvrij aanspreekpunt

Kontento.eu biedt zowel particulieren als bedrijven verrassende catering op maat of een onvergetelijk dagje uit. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van spetterende evenementen, maar ook voor ‘zakelijk eten’ bent u bij ons aan het juiste adres. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor ons maatwerk, waarbij wij als gastvrij aanspreekpunt voor ieders tevredenheid gaan. 

KIJKJE IN DE KEUKEN

  Tien onmisbare ingrediënten voor een geslaagde kookstudio. De Herderin in Hasselt biedt naast prachtige gerechten à la carte ook twee professionele kookstudio's. Altijd een schot in de roos voor bijvoorbeeld...

CATERING

Iets te vieren in kleine kring of met een groot gezelschap, maar zelf geen zin in de boodschappen? Kies dan voor de catering van Kontento.eu. Naast de mooie schalen vol borrelhapjes en voldoende drankjes staan wij ook garant voor een ontbijt, lunch of diner op maat. Of wat dacht u van onze culinaire amuses of high tea, buffetten en BBQ arrangementen?  

UITJES

Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel, kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van koeknuffelen? Een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

EVENEMENTEN

Ook op eigen initiatief creëert Kontento.eu in samenwerking met lokale ondernemers spetterende evenementen als de Foute Party Hasselt en het Rabo Indoor Speelparadijs in Sporthal De Prinsenhof te Hasselt. Daarnaast is Kontento.eu al enkele jaren medeverantwoordelijk voor de exploitatie van de feesttent tijdens het jaarlijkse Euifeest in hetzelfde Hasselt.

ZAKELIJKE MARKT

Voor een zakelijke vergadering of bijeenkomst met smaak, vertrouwen bedrijven op de meerwaarde van Kontento.eu. Op uw aangeven leveren wij een vergaderlunch, bedrijfsborrel of zakendiner. Heel praktisch bij u op de werkvloer of op een willekeurige locatie. Onze culinaire catering biedt kwalitatieve variatie, wat herhaalde samenwerking niet in de weg staat.