Uitjes High Wine

High Wine ’De Herderin’ à € 27,50 p.p.

Alleen op reservering.
Wilt u lekker borrelen en tegelijkertijd genieten van lekker hapjes? Dan is de High Wine wat voor u. Dit kan in de middag als zowel in de avond genuttigd worden.

U krijgt van ons een goed gevulde plank met:

  • Brood met pesto, aioli, kruidenboter
  • Diverse soorten kaas en worst
  • Olijven en nootjes

Wij serveren voor u uit:

  • Carpaccio
  • Kopje soep van de dag
  • Drie soorten spiesjes (gamba/varken/biefstuk)

Daarbij schenken wij 3 glazen wijn (of frisdrank) naar keuze.

Naast onze huiswijn kunt u ook andere mooie wijnen kiezen voor een kleine meerprijs, zo is de keus aan u vrij en kunt u een wijn naar uw voorkeur uitkiezen. Indien u wenst kunnen wij ook de wijnen aanpassen bij de gerechtjes voor een kleine meerprijs.

Wijnen High Wine
Huiswijn Bereich Bernkastel Mosel-Duitsland - wit & zoet
Huiswijn Ficada Bairrada-Portugal - wit & droog
Huiswijn Ficada Bairrada-Portugal - rosé & fruitig
Huiswijn Ficada Bairrada-Portugal - rood & soepel
Marques de Castilla Tinto La Mancha-Spanje - rood & fruitig

Extra keuze witte wijn + kleine meerprijs
Cava Palau Brut Barcalona-Spanje - mousserend & droog (+ € 1,00)
Castelo de Medina Rueda-Spanje - fris & fruitig (+ € 1,00)
Steffen Riesling Feinherb Mosel-Duitsland - frisdroog & subtiel zoetje (+ € 1,00)
Wolftrap White Franschhoek-Zuid-Afrika - vol & aromatisch (+ € 2,00)
Révélation Chardonnay Lanqudoc-Frankrijk - vol & rond (+ € 2,00)

Extra keuze rode wijn + kleine meerprijs
Domiziano Negroamaro Puglia-Italië - rijp & soepel (+ € 1,00)
Prunus Tinto Dão-Portugal - vol & rond (+ € 1,00)
La Villette Rouge Lanquedoc - Frankrijk - kruidig & krachtig (+ € 2,00)


Informatie of direct bestellen?

Andre: 06 2235 7075 | Reinoud: 06 3055 7783 | info@kontento.eu


Onvergetelijk dagje uit
Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

Onbeperkt vermaak

De mogelijkheden zijn echt onbeperkt, want wie had er al gedacht aan een ontspannen momentje koeknuffelen of een zenuwslopende, op locatie op te bouwen escaperoom? Uw onvergetelijke dagje uit is onze uitdaging, die wij op basis van een vooraf overeengekomen prijs maar wat graag aangaan. Informeer gerust naar alle overige mogelijkheden.

CATERING

UITJES

EVENEMENTEN

ZAKELIJKE MARKT

CATERING

Iets te vieren in kleine kring of met een groot gezelschap, maar zelf geen zin in de boodschappen? Kies dan voor de catering van Kontento.eu. Naast de mooie schalen vol borrelhapjes en voldoende drankjes staan wij ook garant voor een ontbijt, lunch of diner op maat. Of wat dacht u van onze culinaire amuses of high tea, buffetten en BBQ arrangementen?  

UITJES

Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel, kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van koeknuffelen? Een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

EVENEMENTEN

Ook op eigen initiatief creëert Kontento.eu in samenwerking met lokale ondernemers spetterende evenementen als de Foute Party Hasselt en het Rabo Indoor Speelparadijs in Sporthal De Prinsenhof te Hasselt. Daarnaast is Kontento.eu al enkele jaren medeverantwoordelijk voor de exploitatie van de feesttent tijdens het jaarlijkse Euifeest in hetzelfde Hasselt.

ZAKELIJKE MARKT

Voor een zakelijke vergadering of bijeenkomst met smaak, vertrouwen bedrijven op de meerwaarde van Kontento.eu. Op uw aangeven leveren wij een vergaderlunch, bedrijfsborrel of zakendiner. Heel praktisch bij u op de werkvloer of op een willekeurige locatie. Onze culinaire catering biedt kwalitatieve variatie, wat herhaalde samenwerking niet in de weg staat.