Uitjes High Tea

High Tea ’De Herderin’ à € 21,50 p.p.

Alleen op reservering.

Thee onbeperkt;

 • Jasili Blooming Tea*

Etagère met zoete & hartige lekkernijen;

 • Zoet; brownie, muffin, petit four, cheesecake, scones geserveerd met 2 soorten jam, clotted cream en kleine friandises
 • Hartig; belegde broodjes met 3 soortenbeleg; vis/vlees/kaas

Twee warme hapjes worden uitgeserveerd;

 • Huisgemaakte quiche
 • Kopje soep van de dag

* Kenmerkend voor de Jasili Teaflowers zijn de handgebonden theeën, vervaardigd uit de fijnste natuurlijke ingrediënten en geplukt in China's hoogwaardige theetuinen. De Teaflower ontluikt zodra deze in aanraking komt met heet water; een zinderend schouwspel dat de zintuigen prikkelt.

Onze High Tea kunt u uitbreiden met diverse mogelijkheden in overleg of bij reservering aan te geven:

 • U kunt beginnen met een glaasje Cava à € 5,50 p.p. (Spaans mousserende wijn)
 • Uitbreiding van thee met verse munt à € 2,50 per theepot
 • High Tea uitbreiden met kleine gerechtjes, per tafel te bestellen à € 2,50 p.p.:
  - Carpaccio
  - Garnalencocktail
  - Pasteitje met ragout

Informatie of direct bestellen?

Andre: 06 2235 7075 | Reinoud: 06 3055 7783 | info@kontento.eu


Onvergetelijk dagje uit
Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

Onbeperkt vermaak

De mogelijkheden zijn echt onbeperkt, want wie had er al gedacht aan een ontspannen momentje koeknuffelen of een zenuwslopende, op locatie op te bouwen escaperoom? Uw onvergetelijke dagje uit is onze uitdaging, die wij op basis van een vooraf overeengekomen prijs maar wat graag aangaan. Informeer gerust naar alle overige mogelijkheden.

CATERING

UITJES

EVENEMENTEN

ZAKELIJKE MARKT

CATERING

Iets te vieren in kleine kring of met een groot gezelschap, maar zelf geen zin in de boodschappen? Kies dan voor de catering van Kontento.eu. Naast de mooie schalen vol borrelhapjes en voldoende drankjes staan wij ook garant voor een ontbijt, lunch of diner op maat. Of wat dacht u van onze culinaire amuses of high tea, buffetten en BBQ arrangementen?  

UITJES

Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel, kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van koeknuffelen? Een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

EVENEMENTEN

Ook op eigen initiatief creëert Kontento.eu in samenwerking met lokale ondernemers spetterende evenementen als de Foute Party Hasselt en het Rabo Indoor Speelparadijs in Sporthal De Prinsenhof te Hasselt. Daarnaast is Kontento.eu al enkele jaren medeverantwoordelijk voor de exploitatie van de feesttent tijdens het jaarlijkse Euifeest in hetzelfde Hasselt.

ZAKELIJKE MARKT

Voor een zakelijke vergadering of bijeenkomst met smaak, vertrouwen bedrijven op de meerwaarde van Kontento.eu. Op uw aangeven leveren wij een vergaderlunch, bedrijfsborrel of zakendiner. Heel praktisch bij u op de werkvloer of op een willekeurige locatie. Onze culinaire catering biedt kwalitatieve variatie, wat herhaalde samenwerking niet in de weg staat.