KONTENTO.eu

Van enkel catering tot groots (bedrijfs)evenement

Kontento.eu staat niet alleen voor verrassende catering op maat, maar ook voor een onvergetelijk dagje uit met familie, vrienden of personeel. Van een bescheiden verjaardagsfeestje tot een groots (bedrijfs)evenement, wij draaien onze hand er niet voor om. Daarbij is uw wens het uitgangspunt van ons maatwerk, met uw tevredenheid als ons ultieme doel.

Verrassend en betaalbaar

Of het nu gaat om enkel catering of een compleet verzorgd evenement, met Kontento.eu heeft u er echt geen omkijken naar. Onze ruime ervaring maakt dat wij, mede dankzij ons brede netwerk, altijd een verrassende en betaalbare invulling aan uw wensen geven en dat op nagenoeg iedere locatie. Zo ook in ons eigen Sportcafé De Prinsenhof. Wat kunnen wij voor u betekenen?

KIJKJE IN DE KEUKEN

  Tien onmisbare ingrediënten voor een geslaagde kookstudio. De Herderin in Hasselt biedt naast prachtige gerechten à la carte ook twee professionele kookstudio's. Altijd een schot in de roos voor bijvoorbeeld...

CATERING

Iets te vieren in kleine kring of met een groot gezelschap, maar zelf geen zin in de boodschappen? Kies dan voor de catering van Kontento.eu. Naast de mooie schalen vol borrelhapjes en voldoende drankjes staan wij ook garant voor een ontbijt, lunch of diner op maat. Of wat dacht u van onze culinaire amuses of high tea, buffetten en BBQ arrangementen?  

UITJES

Wie een onvergetelijk dagje uit wil met familie, vrienden of personeel, kan blind vertrouwen op het organisatietalent van Kontento.eu. Wat dacht u van koeknuffelen? Een ritje op de solex met onderweg een heerlijke picknick? Of een stoere vistrip met een stevige barbecue ter afsluiting? Het verrassende vermaak en de smaakvolle catering, wij maken het allemaal waar.

EVENEMENTEN

Ook op eigen initiatief creëert Kontento.eu in samenwerking met lokale ondernemers spetterende evenementen als de Foute Party Hasselt en het Rabo Indoor Speelparadijs in Sporthal De Prinsenhof te Hasselt. Daarnaast is Kontento.eu al enkele jaren medeverantwoordelijk voor de exploitatie van de feesttent tijdens het jaarlijkse Euifeest in hetzelfde Hasselt.

ZAKELIJKE MARKT

Voor een zakelijke vergadering of bijeenkomst met smaak, vertrouwen bedrijven op de meerwaarde van Kontento.eu. Op uw aangeven leveren wij een vergaderlunch, bedrijfsborrel of zakendiner. Heel praktisch bij u op de werkvloer of op een willekeurige locatie. Onze culinaire catering biedt kwalitatieve variatie, wat herhaalde samenwerking niet in de weg staat.